Wie zijn wij

Even voorstellen!

Mijn naam is Mariska Kromhout – Pille, ik ben 32 jaar en woon samen met mijn man, 2 zoontjes en onze beestenboel in Hellevoetsluis.

0p dit moment hebben wij 1 hond, een Pyreneese berg hond, Ze heet Isa. Na het overleiden van onze herplaatser baently hebben we deze dame in ons gezin opgenomen. Ze is inmiddels een jaar. . Buiten lopen onze 2 herplaatst poezen broer en zus, Sjors en Sjimmie en onze asielkat Lucifer. In onze grote achter tuin loopt onze kippen dames die gezelschap hebben gekregen van een aantal koppels voilierre vogels. Verder hebben wij nog paarden Jill een 20 jarige haflinger merrie, en ons mini paardje Marvella 18 jaartjes jong.  Woezel ons geitje is sinds oktober 2018 bij onze boerderij dieren toegevoegd, en sinds 2020 hebben wij er ook Aya bij. In het voorjaar van 2023 verwachten wij van beide geiten baby,s. In het voorjaar van 2022 zijn daar nog 2 cavia,s bijgekomen grover en elmo.

Samen met 1 pony vriendin staan die bij ons op de paddock, en weilanden met elkaar.

Op dit moment en heb ik mijn cursus hondentrainer en honden coach afgerond. Mijn aller grootste passie in het leven is dieren, met ruime jaren vol ervaring.

Ondertussen bestaan wij al weer bijna 6  jaar en geniet ik dagelijks van onze vaste dieren vrienden

 
Mijn naam is Marissa van Anraat, ik  ben 29 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Hellevoetsluis
Al weer 6 jaar ben ik met veel liefde en plezier mede eigenaar van dit mooie bedrijf
Zelf heb ik 1 pony,  een spook van een shetlander merrie roos van 14 alweer. Deze staat Gezellig op de paddock bij Mariska thuis bij haar 2 vriendinnen. Bij mij thuis woont onze poes haar naam is Hope en zij is alweer 6 jaar.  Bij on thuis hebben we een aantal super exotische dieren, een koppel baardagamen bam bam en dino. Pebbles een korenslang en barney een steppevaraan.
Al mijn hele leven ben ik met dieren bezig, en vind ik het heerlijk om buiten bezig te zijn. Mensen te helpen en dieren te verzorgen. Als mijn vriendin weg gaat zorg ik altijd voor de hond thuis, en verzorgd daar dan ook de andere dieren.
Samen werken we hard om het bedrijf goed en draaiend te houden en alle dieren de liefde en aandacht te geven die ze verdienen.

Samen met onze geweldige team van dames werken wij 7 dagen per week hard om voor elk dier de tijd te maken voor een extra dosis liefde, knuffelen, wandelen of verzorging bij hen thuis.