Dierenverzorging aan huis

U bent een dag of langer weg van huis?  En u wilt dat uw huisdier goed wordt verzorgd in zijn eigen omgeving, dan bent u aan het juiste adres. Het voordeel hiervan is dat uw huisdier minder tot geen stress ondervindt en tegelijkertijd goed in de gaten wordt gehouden. Wij komen bij u thuis en geven uw dieren de verzorging die ze van u gewend zijn. U kunt hier denken aan het eten geven van katten, konijnen en andere knaagdieren,. Aan kippen, geiten en paarden en andere landbouwhuisdieren, maar ook aan het schoonmaken van hun dierverblijven. Paardenstallen uitmesten, het buiten- en binnen zetten van paarden, konijnenhokken en kattenbakken verschonen.

Onze voorbereiding:

Er volgt een kennismakingsgesprek bij u thuis waarin u uw wensen aan ons kenbaar maakt. In dit gesprek wordt niet alleen met u als eigenaar, maar ook met uw huisdier kennis gemaakt.  Samen stellen we een verzorging,s schema op maat op voor u dier, hierin staan alle gewoontes van de dieren en uw manier van verzorgen zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. In overeenstemming wordt er een sleutel afgegeven, hiervoor wordt door u getekend. Tijdens uw afwezigheid kunt u natuurlijk op de hoogte worden gehouden hoe het met uw huisdier gaat. Dit kan via sms, whatssapp, email of Facebook. denk hierbij aan een dagelijkse update hoe het gaat, eventueel met foto,s erbij als u dit prettig vind.

Als uw huisdier ziek wordt als u weg bent, wordt er volgens uw aanwijzingen en de gemaakte afspraken door ons gehandeld. In goed overleg brengen wij uw huisdieren dan naar de door u aangegeven dierenarts, en wij zorgen netjes voor uw huisdier tot u weer thuis bent.