Wie zijn wij

Even voorstellen!

Mijn naam is Mariska Kromhout – Pille, ik ben 31 jaar en woon samen met mijn man, 2 zoontjes en onze beestenboel in Hellevoetsluis.

0p dit moment hebben wij 1 hond, een herplaatst Berner sennen, hij heet Baently. Hij woont nu al weer 6  jaar bij ons en is enorm verandert.  2 katten Louise en Lucifer. Beide asiel katten geweest. Buiten lopen onze 2 herplaatst broer en zus, Sjors en Sjimmie. In onze grote achter tuin loopt onze  kippen dames. Verder hebben wij nog paarden Jill een 19 jarige haflinger merrie, en ons mini paardje Marvella 17 jaartjes jong.  Woezel ons geitje is sinds oktober 2018 bij onze boerderij dieren toegevoegd, en sinds 2020 hebben wij er een klein geitje Aya bij.

Samen met 2 paarden vriendinnen staan die bij ons op de paddock, en weilanden met elkaar.

Op dit moment en heb ik mijn cursus hondentrainer en honden coach afgerond. Mijn aller grootste passie in het leven is dieren, met ruime jaren vol ervaring. Ondertussen bestaan wij al weer bijna 5  jaar en geniet ik dagelijks van onze vaste dieren vrienden.

 
Mijn naam is Marissa van Anraat, ik  ben 28 jaar oud en woon in Zwartewaal
Al weer 5 jaar ben ik met veel liefde  en plezie mede eigenaar van dit mooie bedrijf
Zelf heb ik 2 paarden, Silver een tinker merrie van 11 jaar, en een spook van een shetlander merrie roos van 13  alweer. Deze staan Gezellig op de paddock bij Mariska thuis bij hun 2 vriendinnen. Bij mij thuis woont onze poes haar naam is Hope en zij is alweer 4 jaar
Al mijn hele leven ben ik met dieren bezig, en vind ik het heerlijk om buiten bezig te zijn. Mensen te helpen en dieren te verzorgen. Als mijn vriendin weg gaat zorg ik altijd voor de hond thuis, en verzorgd daar dan ook de andere dieren.
Samen werken we hard om het bedrijf goed en draaiend te houden en alle dieren de liefde en aandacht te geven die ze verdienen.

Samen met onze dames werken wij 7 dagen per week hard om voor elk dier de tijd te maken voor een extra dosis liefde, knuffelen, wandelen  of verzorgen bij hen thuis.