Wie zijn wij

Even voorstellen!

Mijn naam is Mariska Kromhout – Pille, ik ben 27 jaar en woon samen met mijn man en onze beestenboel in Hellevoetsluis.

0p dit moment hebben wij 1 hond, een herplaatster Berner sennen, hij heet Baently. Hij woont nu al weer een jaar bij ons en is enorm verandert.  2 katten Louise en Lucifer. Beide asiel katten geweest. Buiten lopen onze 2 herplaatst broer en zus, Sjors en Sjimmie. In onze grote achter tuin huppelen, Moos samen met Mini onze 2 konijntjes in een buitenverblijf met nachthok. Verder hebben wij nog paarden dames Jill een 14 jarige haflinger merrie, en ons mini paardje Marvella 11 jaartjes jong. Samen met 2 paarden vriendinnen staan die bij ons op de paddock met elkaar.

Op dit moment ben ik een opleiding hondencoach aan het volgen, en heb ik mijn cursus hondentrainer afgerond. Mijn aller grootste passie in het leven is dieren, met ruime jaren vol ervaring. Ondertussen bestaan wij al weer bijna 2  jaar en geniet ik dagelijks van onze vaste dieren vrienden.

 
Mijn naam is Marissa van Anraat, ik ben 23 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Vierpolders.
Zelf heb ik 2 paarden, Silver een tinker merrie van 6 jaar, en een shetlander merrie roos van 8 alweer. Deze staan Gezellig op de paddock bij Mariska thuis bij hun 2 vriendinnen. Bij mij thuis woont onze poes haar naam is Hope en zij is alweer een jaar.
Al mijn hele leven ben ik met dieren bezig, en vind ik het heerlijk om buiten bezig te zijn. Mensen te helpen en dieren te verzorgen. Als mijn vriendin weg gaat zorg ik altijd voor de hond thuis, en verzorgd daar dan ook de andere dieren.
Ondertussen ben ik al weer een jaar mede eigenaresse van het hondenpootje,  in januari 2018 ben ik gestart met de opleiding honden coach.

 

Hallo mijn naam is Jeanice en ik ben 22 jaar.

Per 17 januari ben ik het nieuwe teamlid van het hondenpootje, ik heb er enorm veel zin in om van mijn hobby mijn werk te gaan maken en zie uit naar uren wandel plezier.

Graag stel ik me even wat uitgebreider voor.

Ik woon samen met mijn moeder in Hellevoetsluis, en wij hebben 2 katten chicka en klaasluther .

Vroeger deed ik in vakanties op een hond passen zij heten Heidi, een grote berner sennen, ik was echt dol op haar helaas is zij niet meer in leven. Verder had ik als bijbaan buiten school 2 vaste honden die ik deed uitlaten 2 labradors Quincy en Noa.

Ik ben dus al me hele leven met dieren bezig, en wil graag mijn grote passie verder gaan uitbreiden. Sinds januari 2018 ben ik ook al begonnen met een opleiding voor honden coach. Om mijn kennis op het gebied van honden verder te verbreden.

 

Hallo Mijn naam is Laura en ik ben 28 jaar.

Per 1 juni ben ik het nieuwste teamlid van het hondenpootje, mijn passie is dieren, en ik kijk er enorm naar uit om uren te mogen gaan wandelen met alle honden, en voor de dieren thuis te gaan zorgen

Graag stel ik me iets uitgebreider voor:

Ik ben een moeder van twee meiden een van 3 jaar en een van 6 jaar…  En ik woon met mijn gezin in Hellevoetsluis. Ook hebben wij zelf een hond,  een Boerboel van 2 jaartjes oud.

Ik  ben gek op honden en alle andere dieren.. ik kom daarom met veel plezier het Hondenpootje team versterken.