Wie zijn wij

Even voorstellen!

Mijn naam is Mariska Kromhout – Pille, ik ben 28 jaar en woon samen met mijn man, zoontje en onze beestenboel in Hellevoetsluis.

0p dit moment hebben wij 1 hond, een herplaatster Berner sennen, hij heet Baently. Hij woont nu al weer bijna 3jaar bij ons en is enorm verandert.  2 katten Louise en Lucifer. Beide asiel katten geweest. Buiten lopen onze 2 herplaatst broer en zus, Sjors en Sjimmie. In onze grote achter tuin lopen onze 4 kippen dames. Verder hebben wij nog paarden dames Jill een 15 jarige haflinger merrie, en ons mini paardje Marvella 12 jaartjes jong.  Woezel en pip  onze geitjes zijn sinds oktober 2018 bij onze boerderij dieren toegevoegd,

Samen met 2 paarden vriendinnen staan die bij ons op de paddock, en weilanden met elkaar.

Op dit moment ben ik een opleiding hondencoach aan het volgen, en heb ik mijn cursus hondentrainer afgerond. Mijn aller grootste passie in het leven is dieren, met ruime jaren vol ervaring. Ondertussen bestaan wij al weer bijna 3  jaar en geniet ik dagelijks van onze vaste dieren vrienden.

 
Mijn naam is Marissa van Anraat, ik ben 24 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Zwartewaal.
Zelf heb ik 2 paarden, Silver een tinker merrie van 6 jaar, en een shetlander merrie roos van 8 alweer. Deze staan Gezellig op de paddock bij Mariska thuis bij hun 2 vriendinnen. Bij mij thuis woont onze poes haar naam is Hope en zij is alweer een jaar.
Al mijn hele leven ben ik met dieren bezig, en vind ik het heerlijk om buiten bezig te zijn. Mensen te helpen en dieren te verzorgen. Als mijn vriendin weg gaat zorg ik altijd voor de hond thuis, en verzorgd daar dan ook de andere dieren.
Ondertussen ben ik al weer 2 jaar mede eigenaresse van het hondenpootje,  in januari 2018 ben ik gestart met de opleiding honden coach.

Hallo Mijn naam is Laura en ik ben 28 jaar.

Per 1 juni ben ik het nieuwste teamlid van het hondenpootje, mijn passie is dieren, en ik kijk er enorm naar uit om uren te mogen gaan wandelen met alle honden, en voor de dieren thuis te gaan zorgen

Graag stel ik me iets uitgebreider voor:

Ik ben een moeder van twee meiden een van 3 jaar en een van 6 jaar…  En ik woon met mijn gezin in Hellevoetsluis. Ook hebben wij zelf een hond,  een Boerboel van 2 jaartjes oud.

Ik  ben gek op honden en alle andere dieren.. ik kom daarom met veel plezier het Hondenpootje team versterken.

Verder Hebben wij Nathalie en Cissy nog bij ons team gevoegd