Wie zijn wij

Even voorstellen!

Mijn naam is Mariska Kromhout – Pille, ik ben 28 jaar en woon samen met mijn man, zoontje en onze beestenboel in Hellevoetsluis.

0p dit moment hebben wij 1 hond, een herplaatster Berner sennen, hij heet Baently. Hij woont nu al weer bijna 3jaar bij ons en is enorm verandert.  2 katten Louise en Lucifer. Beide asiel katten geweest. Buiten lopen onze 2 herplaatst broer en zus, Sjors en Sjimmie. In onze grote achter tuin lopen onze 4 kippen dames. Verder hebben wij nog paarden Jill een 16  jarige haflinger merrie, en ons mini paardje Marvella 14 jaartjes jong.  Woezel en pip  onze geitjes zijn sinds oktober 2018 bij onze boerderij dieren toegevoegd,

Samen met 2 paarden vriendinnen staan die bij ons op de paddock, en weilanden met elkaar.

Op dit moment ben ik een opleiding hondencoach aan het volgen, en heb ik mijn cursus hondentrainer afgerond. Mijn aller grootste passie in het leven is dieren, met ruime jaren vol ervaring. Ondertussen bestaan wij al weer bijna 3  jaar en geniet ik dagelijks van onze vaste dieren vrienden.

 
Mijn naam is Marissa van Anraat, ik ben 24 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Zwartewaal.
Zelf heb ik 2 paarden, Silver een tinker merrie van 7 jaar, en een shetlander merrie roos van 9 alweer. Deze staan Gezellig op de paddock bij Mariska thuis bij hun 2 vriendinnen. Bij mij thuis woont onze poes haar naam is Hope en zij is alweer een jaar.
Al mijn hele leven ben ik met dieren bezig, en vind ik het heerlijk om buiten bezig te zijn. Mensen te helpen en dieren te verzorgen. Als mijn vriendin weg gaat zorg ik altijd voor de hond thuis, en verzorgd daar dan ook de andere dieren.
Ondertussen ben ik al weer 2 jaar mede eigenaresse van het hondenpootje,  in januari 2018 ben ik gestart met de opleiding honden coach.

Hallo Mijn naam is Laura en ik ben 29 jaar.

Per 1 juni 2018 ben ik  teamlid van het hondenpootje, mijn passie is dieren, en ik kijk er enorm naar uit om uren te mogen gaan wandelen met alle honden, en voor de dieren thuis te gaan zorgen

Graag stel ik me iets uitgebreider voor:

Ik ben een moeder van twee meiden een van 3 jaar en een van 6 jaar…  En ik woon met mijn gezin in Hellevoetsluis. Ook hebben wij zelf een hond,  een Boerboel van 2 jaartjes oud.

Ik  ben gek op honden en alle andere dieren.. ik kom daarom met veel plezier het Hondenpootje team versterken.

 

Per oktober 2018 bij ons begonnen als nieuw lid.
Hoi mijn naam is nathalie en ik ben 22 jaar.
Samen met mijn vader en 2 ragdolls woon ik in Hellevoetsluis.
Tibor is bijna 7 jaar en tino is 10 jaar.
Verder heb ik 2 paarden een haflinger genaamd ukkie hij is 10 en sinds kort een tinker daragh van 67
Deze staan samen in de buurt van rockanje, van hun leven te genieten.
ik ga geregeld op stap voor heerlijke buitenritten met ze.
Per oktober ga ik het team van het hondenpootje versterken.
ik heb er enorm veel zin om van mij liefde voor dieren mijn werk te gaan maken. Mijn hart ligt bij de dieren… Ik kijk er naar uit alle vriendjes van het hondenpootje te gaan ontmoeten.
Per november 2018 begonnen als nieuw lid van onze Team,
Hoi mijn naam is Cissy van Eijsden. Ik ben 30 jaar woon in melissant.
Heb al heel me leven dieren .
Heb zelf 2 shih tzu’s Marie van bijna 11 en eb van 8 en heb een kat heet twinkelzij is bijna 2.
Ik zit ook al 23 jaar ongeveer in de paardjes.
Ik ben heel blij dat ik het team van het hondenpootje al vanaf november 2018 mag versterken .
Ik zou me geen leven kunnen in denken zonder al die lieve dieren om me heen, en dat ik nu mensen blij mag maken door hun lieve huisdier wat extra aandacht te geven, of een leuke wandeling mag maken.
Omdat we blijven groeien, en natuurlijk alle honden de aandacht willen blijven geven die ze verdienen hebben we per 1 juni 2019 een nieuw binne de uitlaatservice erbij aangenomen.
Hallo,
Mijn naam is Gimenne en ik ben 22 jaar.
Per 1 juni 2019 kom ik het team versterken bij het Hondenpootje.
Ik heb een dierenverzorging opleiding gedaan en heb 6 jaar in een dierenpension gewerkt, per juni  kom ik met veel plezier dit team versterken.
Graag stel ik me iets uitgebreider voor:
Ik ben een moeder van 2 kindjes, een zoontje van 3 en een dochtertje van 4 maanden…
En ik woon met mijn kids in Spijkenisse.
Ik ben gek op honden en alle andere dieren.