Wie zijn wij

Even voorstellen!

Mijn naam is Mariska Kromhout – Pille, ik ben 29 jaar en woon samen met mijn man, zoontje en onze beestenboel in Hellevoetsluis.

0p dit moment hebben wij 1 hond, een herplaatster Berner sennen, hij heet Baently. Hij woont nu al weer 4 jaar bij ons en is enorm verandert.  2 katten Louise en Lucifer. Beide asiel katten geweest. Buiten lopen onze 2 herplaatst broer en zus, Sjors en Sjimmie. In onze grote achter tuin lopen onze 4 kippen dames. Verder hebben wij nog paarden Jill een 17 jarige haflinger merrie, en ons mini paardje Marvella 15 jaartjes jong.  Woezel  ons geitje is sinds oktober 2018 bij onze boerderij dieren toegevoegd,

Samen met 2 paarden vriendinnen staan die bij ons op de paddock, en weilanden met elkaar.

Op dit moment ben ik een opleiding hondencoach aan het volgen, en heb ik mijn cursus hondentrainer afgerond. Mijn aller grootste passie in het leven is dieren, met ruime jaren vol ervaring. Ondertussen bestaan wij al weer bijna 4  jaar en geniet ik dagelijks van onze vaste dieren vrienden.

 
Mijn naam is Marissa van Anraat, ik ben 25 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Zwartewaal.
Zelf heb ik 2 paarden, Silver een tinker merrie van 8 jaar, en een shetlander merrie roos van 10  alweer. Deze staan Gezellig op de paddock bij Mariska thuis bij hun 2 vriendinnen. Bij mij thuis woont onze poes haar naam is Hope en zij is alweer 2 jaar, Sinds kort hebben wij een kater erbij Seth van 8  maanden.
Al mijn hele leven ben ik met dieren bezig, en vind ik het heerlijk om buiten bezig te zijn. Mensen te helpen en dieren te verzorgen. Als mijn vriendin weg gaat zorg ik altijd voor de hond thuis, en verzorgd daar dan ook de andere dieren.
Ondertussen ben ik al weer 3 jaar mede eigenaresse van het hondenpootje,  in januari 2018 ben ik gestart met de opleiding honden coach.