Dagopvang en Vakantieopvang

Dag opvang en Vakantieopvang

Het Hondenpootje bied de mogelijkheid om u hond in de dagopvang te plaatsen. Overweegt u een pup te nemen, of heeft u een wat oudere hond die u niet meer zo lang alleen wilt laten. Onze dagopvang behoort dan zeker tot de mogelijkheden. Ook als u werkt en u vind dat enkel een uitlaatbeurt niet voldoende is voor u trouwe viervoeter. Al u speciale wensen kunt u kenbaar maken bij ons.

Het Hondenpootje zorgt altijd voor een betrouwbare oppas voor u hond. Voor de opvang honden heeft Het Hondenpootje een aantal betrouwbare en ervaren gastgezinnen waar wij mee samenwerken. U hond verblijft in een huiselijke omgeving en krijgt de zorg en aandacht die hij gewent is van thuis.  Wenst u dat de hond niet samen geplaatst wordt met meerdere honden op de dagen van opvang is dit een speciale wens en zullen wij een gastgezin aanbevelen waarbij dit niet gebeurt

 

Onze voorbereiding 

Als u de overweging maakt om u hond bij 1 van onze gastgezinnen te gaan plaatsen volgt er  een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin u uw wensen kenbaar aan ons maakt. In dit gesprek wordt niet alleen met u als eigenaar, maar ook met uw hond kennis gemaakt.

U wensen worden besproken en deze worden genoteerd zodat u de zekerheid heeft dat deze worden nageleefd. Na dit gesprek nodigen wij u en u hond uit bij het gastgezin thuis, zodat iedereen kennis met elkaar kan maken en dit geeft u de kans te zien waar en bij wie u hond terecht komt. Wij werken met een standaard overeenkomst waarin al u wensen komen te staan, en een algemene voorwaarde die door alle partijen wordt ondertekend.

Indien gewenst werken wij met proefdagen voorafgaand aan de echte opvang. Het is voor ons zeer belangrijk dat de hond en het gastgezin een fijne tijd met elkaar hebben.

U mag zonder rede afzien van de opvang na de kennismaking.

Tijdens de opvang kunt u indien gewenst op de hoogte worden gehouden hoe het me de hond gaat.

U kunt met ons en het gastgezin afspraken maken voor het eventueel halen en thuis brengen van u huisdier. Dit nemen wij u graag uit handen.

Opvang combineren met de uitlaatservice behoort ook tot de mogelijkheden wij bespreken dit graag met u.